Benvingudes i benvinguts a vanderpla, la plataforma creativa de l’Eudald Van der Pla amb la qual desenvolupa projectes de comunicació visual i d’art, sovint en col·laboració amb altres professionals.

MANIFESTUM

som millennials

Una generació oberta, flexible, adaptativa, participativa i inconformista, que creu en la necessitat de fer les coses d’una altra manera i necessita treballar per un propòsit; si és possible, per generar un impacte positiu a la societat. No som un equip de persones contractades a una oficina, treballem hiperconnectats i ho podem fer des de l’estudi –Moià–, des d’un coworking –Bcn–, des d’algun bar –ben cuqui– o des d’una illa perduda mentre bevem un matcha latte –amb canyeta de fusta, tot quedi dit–. Creiem en el lideratge inspirador, per això no acatem la jerarquia autocràtica i treballem amb una estructura organitzativa horitzontal basada en la cooperació i el respecte. Els nostres clients són els nostres companys d’equip. Ens agrada establir-hi una relació de confiança per treballar amb més comoditat i aconseguir millors resultats.

comunicació visual

Som artesans de la comunicació visual. Aportem als nostres clients una visió creativa que va més enllà del disseny per tal de donar valor social i coherència a les seves marques i/o organitzacions. Tractem cada projecte amb molta cura, tant en el procés de gestació com durant el desenvolupament, la implantació i el seguiment. Treballem campanyes publicitàries off line i online, identitats corporatives, naming, direcció d’art, disseny editorial, disseny web, packaging, audiovisuals, multimèdia i social media. També ens encanta aventurar-nos en reptes desconeguts.

+

Disseny d'envasos / Identitat corporativa / Packaging
+

Disseny d'envasos / Identitat corporativa / Packaging

art lab.

Creiem en l’art i la cultura com a eines de transformació social i per això impulsem produccions artístiques en aquesta direcció. És la nostra manera de fer política. Som activistes culturals. I sí, volem canviar el món. El col·lectiu Ex Abrupto és el canal principal amb el qual treballem. Creem festivals d’art contemporani, comissariem exposicions, ideem obres d’art col·lectives i formem grups de treball multidisciplinaris per conceptualitzar projectes innovadors i en llibertat absoluta. Estem convençuts que la convivència entre art i disseny és necessària, que sumen.

ruraloides

Disposem d’un estudi a Moià. Un espai necessari per poder estar a prop de la natura, l’origen de tot. Hi fem residències de manera regular per reflexionar sobre diferents formes de treball i per trobar nous enfocaments creatius. És un espai de caràcter obert, compartit de manera intermitent amb altres professionals i creatius per tal d’establir sinergies, sumar potencials i enriquir la visió creativa.

urbanites

Tan necessari és poder treballar en un entorn rural com estar connectats a una de les ciutats més cosmopolites d’Europa. A Barcelona no només ens envoltem constantment d’art, cultura i tendència, també treballem al coworking “La Vaca”. Un espai que ens permet connectar amb altres creatius i estendre la nostra xarxa professional i de coneixement.

col·labo.

Volem fer-ho tot. Però ho reconeixem, no sabem fer-ho tot. És per això que comptem amb una xarxa professional de persones col·laboradores que ens permet eixamplar bastament el nostre potencial i els nostres serveis. Sense límits. Creiem en l’especialització, i aquest és el motiu pel qual treballem amb persones expertes. Només així podem aportar els millors resultats a cada projecte que realitzem.